N'PURE Centella Asiatica Face Wash

Rp 90.000

This gentle facial cleanser is formulated with Real Centella leaves, Green Tea, 7 Anti-Acne Plant Extracts, and Niacinamide to cleanse and brighten your skin. It also helps to treat acne prone skin and make your skin feels fresh and smooth. Can be used twice daily.

  • BPOM
  • Halal
  • Dermatologically Tested
  • Paraben-Free
  • SLS Free
  • Mineral Oil-Free
  • Alcohol-Free
  • Silicone-Free
  • EU Allergen-Free
  • Fungal Acne (Malassezia) Safe
  • Minimal Ingredients
  • Bumil Busui Friendly

NA18191231648

#MulaiCantikAlami

Customer Reviews

Based on 3 reviews
67%
(2)
33%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
t
triyola Nofriza
Review for centela asiatica

Lembab dikulit, cocok untuk kulit yang sensitif yg mudah bruntusan dan berjerawat.

R
Rahmah Fany
NPURE Cica face wash, toner and essence

Aku baru pake 20 hari, dapet rekomen dari ponakan bisa buat ngatasi jerawat, Atleast bikin muka cerah, lembut, cuman bekas jerawat belum betul mudar min. Insyaa Allah kalo dirutinin hasilnya maksimal ya :) Terima kasih :)

F
Fifi Ibu Umiroh
Face wash/ toner centela asiatic

Amazing. Bener bener bagus banget buat muka ku yg sensitif 😍 baru pake face wash sama tonernya pelan pelan noda bekas jerawat ilang. Next mau coba essence nya.

SIMILAR PRODUCTS